طراحی و ساخت ساخت انواع مکانیکال سیل با کاربری در پمپها، راکتور ها و مخازن تحت فشار
مکانیکال سیل مناسب راکتور یا مخازن تحت فشار
مکانیکال سیل هایی با طراحی خاص برای مخازن تحت فشار با کاربری در صنایع دارویی،شیمیایی،بهداشتی که برای شفتهای 30 - 40 - 50 - 65 - 80 - 90 - 110 - 125 ... میلیمیتر ساخته میشوند. شرایط کاری مکانیکال سیل ها عبارتند از :
فشار کاری 5 تا 60 بار
دمای کاری ماکزیمم 220 درجه سانتیگراد
محیطهای اسیدی یا بازی
قابل ذکر است که مکانیکال سیلهای ساخت این شرکت دارای Cooling Water داخلی بوده و برای هر راکتوری مناسب میباشند. شرایط کاری متفاوت راکتورها تنوع طراحی مکانیکال سیلهایی متناسب با این عملکرد مخازن را ایجاد کرده است و این امر طیف گسترده ای از طراحی ساختاری در سیلها را باعث شده است که شامل تک سیل، دبل سیل، کارتریجی، بلبرینگی ،بالانس شده و ... میباشند.
از آنجاییکه مقوله نشتی در مکانیکال سیل از اهمیت بالایی برخوردار است، طراحی ساختاری این شرکت به گونه ای است که سیلهای ساخته شده هیچگونه نشتی ندارند. همچنین استفاده از متریال مناسب و با کیفیت در ساخت این سیلها باعث شده است که حداقل دو سال بدون مشکل در مخازن کار کنند.
MECHANICAL SEAL AGITATOR GLASS LINED
شرکت آکو پارت نیکا به پشتوانه دانش فنی و تخصص و تجربه چندین ساله خویش در زمینه ساخت مکانیکال سیل توامندی خود در طراحی و ساخت هر مدل مکانیکال سیل متناسب با مخازن تحت فشار خارجی و داخلی را به اثبات رسانده است. ما با اتکا به دانش تخصصی خویش توانسته ایم نمونه سیلهای خارجی Leak Proof که درصنایع شیمیایی فعالیت گسترده داشته اند و در حال حاضر قادر به ارائه خدمات در کشور نیستند را با سیلهای ساخت خود جایگزین کنیم.
وجود دستگاه های تست استاتیک و داینامیک در شرکت که جهت تست مکانیکال سیل بکار میروند ،عملکرد این شرکت در ساخت و تست قطعات ساخته شده به لحاظ کیفیت را به درجه اطمینان بالای صحت کارکرد رسانیده است. تمام قطعات براساس استاندارد API682 ساخته میشوند .
بسیاری از مجموعه هایی که دارای مخازنی هستند که از سیستم پکینگی استفاده میکنند خواستار تغییر ساختاری از پکینگ به ساختار سیل یا آببندی میباشند یا تمایل به تغییر طراحی نوع مکانیکال سیل دارند، در این خصوص شرکت آکو پارت نیکا با ارائه مشاوره تخصصی و توانمندی در طراحی و ساخت سیلهای تخصصی، بهترین انتخابها را برای کارفرمایان محترم ایجاد خواهد کرد.
واحد تحقیق و توسعه این شرکت توانسته است سیلهای جدیدی طراحی کند که مواد ناشی از سایش دو سیت سرامیکی و کربنی و یا سیال حاصل از نشتی مواد خنک کاری که اغلب آب یا روغن میباشند، دیگر به درون مخزن نشت پیدا نکنند و به مسیر دیگری هدایت شوند و نتیجه ارزشمندی که حاصل میشود عدم هدر رفت مواد اولیه گرانقیمت در عرصه تولید میباشد.
نمونه مکانیکال سیل های مخازن تحت فشار ساخت شرکت آکو پارت نیکا
Max Operation Pressure
Type Leak Proof
Model
Mechanical Seal
No
6 (bar)
LPKG-909
APN-MA200
Single Stage Cartridge
1
6 (bar)
LPKG-900
APN-MA250
Single Stage Cartridge With Bearing
2
35 (bar)
LPKG-902
APN-M300
Double Stage Cartridge Without Bearing
3
35 (bar)
LPKG-912
APN-M400
Double Stage Cartridge With Bearing
4
6 (bar)
F212
APN-MF202
Single Stage Without Cartrdige
5
6 (bar)
-
APN-MS960
Single Stage Without Cartridge With Cooling
6
مکانیکال سیل با کاربری در پمپ ها
نسل جدید و مدرن این نوع آببندها به آببندهای مکانیکی (Mechanical Seals) موسوم هستند که به طور گسترده در صنایع نفت، گاز، پتروشیمی، نیروگاهها، صنایع دارویی، صنایع غذایی و ... کاربرد دارند. این نوع آببندها با توجه به نوع سیال، شرایط کاری سیال (شامل فشار،دما،گرانروی (ویسکوزیته) )، سرعت دورانی شفت و ..... به دقت طراحی و ساخته میشوند و فوق العاده حساس میباشند و ساخت آنها نیاز به فناوری پیشرفته ای دارد.
تعریف آب بند های مکانیکی یا مکانیکال سیل سیل مکانیکی یا آب بند های مکانیکی از جمله ایمن ترین قطعات صنعتی هستند که برای جلوگیری از نشت مایعات ، جامدات و گازها به بیرون از سیستم در بر گیرنده آنها مورد استفاده قرار می گیرند که شامل دو سطح صاف ، یکی ثابت که بروی کاسه پمپ و دیگری متحرک که بروی محور گردش پمپ قرار گرفته می شود.فشار محصول پمپ شونده و نیروی مو ئینگی ، لایه نازکی از مایع را بروی سطوح سیل قرار می دهد که منجر به روان کاری سطوح می شود.کارکرد سیل تحت شرایط خشک منجر به صدمه دیدن سطوح آن می شود.
اصول کلی کارکرد سیل های مکانیکی پمپ های دوار که جابجایی مایعات را بر عهده دارند، معمولاً در قسمت خروجی مایع با فشاری بیشتر از فشار اتمسفر و در محل ورودی مایع به پمپ، با فشاری کمتر از فشار اتمسفر کار می کنند. در هر دو حالت، برای کنترل نشتی مایع از محل ورودی شافت به محفظه پمپ، لازم است که وسیله ای این عمل را به انجام رساند ؛ سیل های مکانیکی، این وظیفه را برعهده دارند.
مزایای استفاده از آب بند مکانیکی بجای پکینگ : 1- در اثر جلوگیری ازنشت مواد اولیه گرانقیمت، سالیانه مبالغ زیادی صرفه جوئی اقتصادی می شود.
2- در اثر جلوگیری ازنشت سیالات سمی از آلودگی محیط زیست جلوگیری می گردد. 3- مناسب جهت آب بندی سیالات با قابلیت انفجار بالا . 4- از خوردگی سایشی شفت اسلیو جلوگیری می گردد. 5- در اثر کاهش اصطکاک، حرارت ایجاد شده کاهش می یابد. 6- در اثر کاهش اصطکاک ، توان مصرفی (پمپ) کاهش می یابد. 7- دراثر کاهش حرارت ایجاد شده فرار بخار سیالات خورنده کاهش یافته واز آسیب عایق بندی سیم پیچ الکتروموتور (مخصوصا در پمپهای عمودی ) جلوگیری می گردد. 8- باعث افزایش عمر سیستم آب بندی می گردد. 9- پکینگ ها در آب بندی محیط های خلاء کاملا عاجز می باشند و بایستی از آب بند مکانیکی برای سیستمهای خلاء استفاده کرد. 10- درصد اطمینان بالای آب بند های مکانیکی و....